Εκπαιδευτικά Σεμινάρια για την κακοποίηση των γυναικών

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


 

·        Τι είναι τα εκπαιδευτικά σεμινάρια για την κακοποίηση των γυναικών; 

Πρόκειται για εκπαιδευτικές ενότητες με συγκεκριμένη θεματολογία σχετικά με την καταπολέμηση της έμφυλης βίας των γυναικών που θα γίνονται από έγκριτους για το κάθε θέμα επιστήμονες.  Η Στήριξη ΑΜΚΕ συμβάλει στην καταπολέμηση μορφών βίας στην οικογένεια και των βίαιων εξαναγκασμών στο χώρο της εργασίας.

 

·        Ποιος μπορεί να παρακολουθήσει τα σεμινάρια; 

Κάθε γυναίκα που έχει υποστεί κακοποίηση από το σύζυγό της ή από το σύντροφό της  ή στον εργασιακό της χώρο , ή όποιος θέλει να ενημερωθεί για κάποια ενότητα,  μπορεί να δηλώσει συμμετοχή σε όσα σεμινάρια την/τον ενδιαφέρουν.

 

·        Πότε και που θα πραγματοποιηθούν; 

Τα σεμινάρια θα γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στα γραφεία της εταιρίας Καποδιστρίου 96 κατόπιν συνεννόησης των συμμετεχουσών και των ειδικευμένων θεραπόντων εκπαιδευτών.

 

·        Υπάρχει κόστος συμμετοχής; 

ΟΧΙ. Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν για όλες τις συμμετέχουσες.

 

·        Που και πότε πρέπει να δηλώσω συμμετοχή; 

Αν θέλετε να συμμετέχετε σε ένα ή περισσότερα εκπαιδευτικά σεμινάρια, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στα γραφεία της εταιρίας, Καποδιστρίου 96 ή στα τηλέφωνα 2613012630 ή στο 6946702791 τουλάχιστον 1 μήνα πριν τη διενέργεια του σεμιναρίου που θέλετε να παρακολουθήσετε.  Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι τα 30 άτομα, οπότε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.